Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Maratonul Internațional Sibiu: Se încurajează înscrierea de proiecte legate de criza din Ucraina. A fost prelungit termenul de depunere

Maratonul Internațional Sibiu: Se încurajează înscrierea de proiecte legate de criza din Ucraina. A fost prelungit termenul de depunere

Termenul limită al depunerii proiectelor la Maratonul Internațional Sibiu a fost prelungit până luni, 14 martie, la ora 23.59. Decizia a fost luată în contextul crizei cauzate de războiul din Ucraina și a fost gândită pentru a oferi timp de înscriere a unor proiecte pe termen mediu și lung legate de criza actuală.

Citește și: Alergătorii de la Maratonul Internațional Sibiu: „Ni se pare o idee extraordinară”

Reprezentanții Maratonului Internațional Sibiu anunță prelungirea datei de depunere a proiectelor din cadrul evenimentelor. Data inițială a fost 10 martie, dar acum a fost prelungită până luni, 14 martie, la ora 23.59.

„Pentru că iureșul din ultimele săptămâni a schimbat ritmul vieții în multe domenii, inclusiv în rândul ONG-urilor și a societății civile, prelungim termenul limită de depunere a proiectelor până luni, 14 martie, ora 23.59”, spun reprezentanții evenimentului.

Decizia a fost luată în contextul crizei generate de războiul din Ucraina și este încurajată depunerea dosarelor pe termen mediu și lung legate de această criză.

„Amintim că, în contextul invaziei Rusiei în Ucraina, vă încurajăm să vă gândiți și să propuneți și proiecte pe termen mediu-lung legate de criza actuală, pentru care să lăsăm urme și să strângem fonduri în acest an: chestiuni legate de suport psihologic și sănătate mintală, gândire critică, dezinformare și propagandă, știri false, hate speech și libertate de exprimare, pregătire pentru situații de criză ș.a.m.d”, mai spun organizatorii.

Proiectele pot fi depuse AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Radu G

Acum 2 ani

Du-te la munca si lasa prostiile..... numa propaganda !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus