Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Sportivii din Rusia contestă la TAS excluderea de la Jocurile Olimpice de Tineret

Sportivii din Rusia contestă la TAS excluderea de la Jocurile Olimpice de Tineret

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, joi, că a înregistrat un apel depus de Comitetul Olimpic Rus împotriva deciziei de a nu li se permite sportivilor din Rusia şi din Belaruas să participe la FOTE 2022., scrie NEWS.RO.

TAS a început procedurile de arbitraj în acest caz. Nu s-a înregistrat o solicitare să se dicteze măsuri provizorii. Calendarul procedural va fi stabilit zilele următoare.

La începutul lunii, organizaţia Comitetele Olimpice Europene (EOC) a decis că sportivii şi oficialii din Rusia şi Belarus nu vor mai participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European de Iarnă din 2022 (FOTE) care va avea loc la Vuokatti, Finlanda, în perioada 20-25 martie. Decizia este o consecinţă a invadării Ucrainei de către Rusia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

BON

Acum 2 ani

Mai bine s-ar ridica împotriva conducătorului lor criminal!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus