Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Încep campionatele județene pentru echipele de copii si juniori. AJF Sibiu: Vom organiza aproape 700 de meciuri

Încep campionatele județene pentru echipele de copii si juniori. AJF Sibiu: Vom organiza aproape 700 de meciuri

Vineri debutează la Sibu, sub organizarea Asociației Județene de Fotbal, ”Campionatele județene în anul 2022 pentru echipele de copii și juniori ale structurilor sportive afiliate”.

Evenimentul are ca scop susținerea, dezvoltarea și promovarea practicării jocului de fotbal pe raza județului Sibiu la nivelul de copii și juniori. În competiție s-au înscris echipe din tot județul, afiliate Asociației Județene de Fotbal.

”Ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului sibian prin susținerea structurilor sportive afiliate, respectiv echipe locale, în turul Campionatelor județene de copii și juniori în anul 2022. Cheltuielile cele mai mari pe care A. J. F. Sibiu le suportă în organizarea competițiilor din cadrul Campionatului Județean de Fotbal sunt cele legate de remunerațiile arbitrilor și asigurarea asistenței medicale pentru fiecare joc în parte, motiv pentru care am solicitat și primit finanțare de la Consiliul Județean Sibiu, ocazie cu care îi mulțumim pentru susținere”, a declarat Ioan Duma, președintele AJF Sibiu.

Organizatorii anunță că vor avea loc nu mai puțin de 648 de meciuri pentru juniori și copii.

Printre cluburile înscrise, care acoperă întreg județul, se numără: FC Avrig, AFC Tălmaciu, AFC Inter 2000, LSS Voința Sibiu, Ion Gheorghe, Hermannstadt, Viitorul Avrig, Arsenal Sibiu, Leii Șura Mică, Unirea Miercurea, Păltiniș Rășinari, ACS DC Fotbal, ACS Mediaș 2022, CSS Mediaș, FC Interstar, CSC 1599 Șelimbăr, CSS Șoimii Sibiu, ACS Alma, CSM Mediaș, CS Săliște, Spicul Șeica Mare, ACS Zenit, AFC Gura Râului, FC Avrig și ACS Prejba Sadu.

”Campionatele județene în anul 2022 pentru echipele de copii și juniori ale structurilor sportive afiliate” AJF Sibiu este un proiect susținut și finanțat de Consiliul Județean Sibiu.

Programul meciurilor și rezultatele pot fi consultate urmărind site-ul AJF Sibiu.

Sursa foto: AJF Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1124

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus