Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Un fals constructor din Sibiu a ajuns la închisoare. A furat de la un client

Un fals constructor din Sibiu a ajuns la închisoare. A furat de la un client

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Sibiu, care a cerut bani în avans pentru o lucrare la un acoperiș în oraș, a fost arestat de polițiști după ce s-a dovedit că a furat în repetate rânduri de la un client.

Bărbatul este domiciliat în municipiul Sibiu și polițiștii îl suspectează că în cursul lunii august a anului trecut ar fi înșelat o sibiancă pretinzând că ar lucra în domeniul construcțiilor și i-ar putea efectua reparații la acoperiș, ”activitate pentru care ar fi primit suma de 900 de lei ca avans, fără a executa ulterior reparațiile”.

Mai mult decât atât, acesta a profitat de clientă și în două rânduri a furat din casă, când nu era atentă.

”De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 20 septembrie 2021, s-ar fi prezentat la domiciliul persoanei vătămate și, profitând de neatenția acesteia, i-ar fi sustras un telefon mobil. La data de 7 februarie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința sibiencei, de unde ar fi sustras un televizor”, au explicat polițiștii din cadrul IPJ Sibiu.

În data de 10 martie, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii 24 de ore a bărbatului, acesta urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Voma

Acum 2 ani

Din cate observ panea banea este un individ cu probleme la cerebel.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus