Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Victorie pentru CSU în fața U-BT Cluj în primul meci fără restricții

Victorie pentru CSU în fața U-BT Cluj în primul meci fără restricții

BC CSU i-a învins în seara aceasta cu 85 la 82 pe baschetbaliștii de la FC Universitatea Cluj. Meciul s-a jucat de la ora 18.00 în sala Transilvania fiind în disputat în etapa cu numărul 23 din Liga Națională.

Citește și  „BC CSU Sibiu organizează antrenamente pentru copiii din Ucraina”

 

Lucas Tohătan a marcat 22 de puncte, Javion Blake 19 puncte, Mo Pratt 13 pct cu 7 recuperări și 4 pase decisive, Rareș Uță 12 puncte și Justas Tamulis 10. De partea cealaltă, Patrick Richard a înscris 19 puncte, Andrija Stipanovic 15, Brandon Brown 11 și Stefan Bircevic 10.

Pentru CSU Sibiu urmează un meci restant la mijlocul săptămânii, în 16 martie, cu Dinamo București. U-BT Cluj va juca de asemenea într-un duel restant, cu Voluntari pe 15 martie.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus