Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
11°C

42 de cazuri noi de coronavirus și niciun deces în ultimele 24 de ore, la Sibiu

42 de cazuri noi de coronavirus și niciun deces în ultimele 24 de ore, la Sibiu

42 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate la Sibiu, în ultimele 24 de ore. De asemenea, în același interval orar, nu a fost raportat niciun deces. Au fost efectuate 279 de teste, dintre care 82 RT PCR ȘI 179 antigenice.

Un număr de 1.626 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu 1.117 mai puţine decât în ziua anterioară, fiind efectuate peste 18.000 de teste, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.

În ultimele 24 de ore, în țara noastră au fost efectuate 7.791 teste RT-PCR (3.283 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 4.508 la cerere) şi 10.417 de teste rapide antigenice.

26 de decese la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus - 13 bărbaţi şi 13 femei - au fost raportate în ultimele 24 de ore, dintre care cinci anterioare intervalului de referinţă, a mai informat Ministerul Sănătăţii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 6 luni

Ce inseamna asta? Pandemia nu s-a terminat?! Nu umblam teleleu prin Mall fara masti? Ce infectari, ce decese?! S-a dat ordin sa se incheie pandemia si s-a incheiat! Ne vedem la pandemia urmatoare! (Apropo... pastrati mastile din stoc! Nu se stie niciodata!)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus