Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
9°C

O sibiancă a pretins că e refugiată din Ucraina ca să primească donații

O sibiancă a pretins că e refugiată din Ucraina ca să primească donații

O tânără de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal pentru că a pretins că este refugiată din Ucraina ca să primească bunuri, la un centru de colectare de donații.

Cel care a descoperit totul a fost organizatorul strângerii de donații de pe strada Tractorului, din Sibiu. Bărbatul s-a dus la poliție ieri, în jurul orei 18, pentru a reclama faptul că femeia s-a dus la amiază la centrul de colectare unde, sub pretextul că este refugiată din Kiev-Ucraina, l-ar fi determinat pe organizator să-i doneze mai multe bunuri alimentare și nealimentare.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii au reușit identificarea femeii, o sibiancă în vârstă de 32 de ani.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.500 de lei, constând în bunuri de igienă personală, alimente, jucării și rechizite școlare, a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Marioara

Acum 2 ani

Mai, da' flamanzi sunt unii!
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 ani

Gotta respect the hustle:))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus