Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Acord de mediu pentru construirea magazinului Penny în Copșa Mică

Acord de mediu pentru construirea magazinului Penny în Copșa Mică

DALFOR SRL, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construire magazin PENNY și spațiu pentru comercializarea produselor din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, parcare, împrejmuire, branșamente utilități, organizare de șantier propus a fi amplasat în loc. Copșa Mică, Șoseaua Sibiu, nr. 26, jud. Sibiu. 

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A și la sediul DALFOR SRL, localitatea Săliște, strada Ioan Lupaș, nr.35, județul Sibiu, în zilele de luni - vineri, întrele orele 10:00 - 12:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu și la adresa de e-mail: office@apmsb.anpm.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus