Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Medicii din Sibiu rămân fără parcare gratuită de la primărie

Medicii din Sibiu rămân fără parcare gratuită de la primărie

Primăria Sibiu a anunțat marți, într-un comunicat de presă, că odată cu încetarea stării de alertă instituită de autoritățile centrale pentru gestionarea pandemiei coronavirus, gratuitatea la parcare acordată personalului medico-sanitar din spitalele sibiene și din Direcția de Sănătate Publică Sibiu încetează și aceasta, nemaiexistând temei legal pentru acordare.

Gratuitatea a fost instituită în martie 2020, iar în acești doi ani au beneficiat de această facilitate personalul medical din Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda”, Spitalul Clinic de Pediatrie, Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Augustin", Spitalul General C.F., Spitalul Polisano și personalul din cabinetele medicale ale grădinițelor, unităților școlare și din învățământul superior care este delegat la Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu.

„Precizăm că gratuitatea la parcare acordată medicilor de familie rămâne valabilă, aceasta fiind instituită anterior pandemiei, fiind motivată de activitatea de teren pe care aceștia o desfășoară în relația cu pacienții”, spun oficialii municipalității.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

CX

Acum 8 luni

smiorc
Raspunde

Un sibian

Acum 8 luni

FOARTE BINE!!! AU BANI DESTUI si CER PERMANENT!!!

Raspunde

Ion

Acum 8 luni

Și parcarea le-am platit-o acestor nesimțiți ? Au salarii nesimțite ca bugetari din domeniul medical,au cabinete particulare și colaborări ba la clinici, ba la universitate. Nu le mai ajunge, iar pe bolnavi îi tratează cu superficialitate și aroganță. Și asta e valabil și la doctorasii ăștia de doi lei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus