Sâmbătă,
01.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

VIDEO-O jurnalistă din Rusia a transmis un mesaj anti-război în direct la una dintre televiziunile propagandei

VIDEO-O jurnalistă din Rusia a transmis un mesaj anti-război în direct la una dintre televiziunile propagandei

O jurnalistă care lucra la televiziunea de stat din Rusia a intrat în direct pentru a transmite un mesaj anti-război, în spatele unei colege care citea știrile oficiale de la Kremlin.

Informația a plecat de pe contul de Twitter al ziaristului Kevin Rothrock de la publicația rusă independentă Meduza.io, apoi fiind preluată de toată presa occidentală.

Reacția jurnalistei vine la doar trei zile după ce au apărut primele fisuri în propaganda rusă, atunci când doi invitați la principalul talk-show de propagandă au criticat războiul, spre disperarea moderatorului.

Tânăra angajată la televiziunea de stat a scandat ”Fără război! Opriți războiul!” în timp ce afișa un mesaj similar și trecea prin cadrul colegei sale, intrând astfel în direct. Televiziunea a oprit transmisia imediat și a schimbat cadrul și știrea.

Agenția de presă rusă Tass.com a transmis deja că televiziunea Rusia 1 face verificări cu privire la incidentul în care ”o necunoscută” a intrat în cadrul unei transmisii live.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus