Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Două noi spații pentru cazarea refugiaților ucraineni – Hotel Sport și Colegiul Terezianum

Două noi spații pentru cazarea refugiaților ucraineni – Hotel Sport și Colegiul Terezianum

Două noi spații de cazare pentru ucrainenii care ajung la Sibiu au fost operaționalizate, numărul total de locuri puse la dispoziție de autorități fiind de 140.

Cele două spații au fost aprobate și operaționalizate în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu de astăzi. Este vorba Cămin Sportiv Hotel Sport (Sibiu, str. Octavian Goga nr. 2) – din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sibiu – unde sunt disponibile 40 de locuri și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu, Strada Postăvarilor nr. 18 – cu 20 de locuri.

Astfel, la acest moment sunt operaționalizate în total, la nivelul județului Sibiu, un număr de 140 de locuri de cazare, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Totodată, ieri la ora 18, în căminele ULBS erau cazate 29 de persoane provenite din Ucraina, iar 51 de locuri erau disponibile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus