Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Peste 46.900 de doze de vaccin s-au administrat la Spitalul Militar până la închiderea centrului

Peste 46.900 de doze de vaccin s-au administrat la Spitalul Militar până la închiderea centrului
Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Sibiu și-a încheiat activitatea din data de 14 martie. Potrivit reprezentanților unității de la deschidere au fost administrate peste 46.900 de doze de vaccin împotriva COVID-19. 
 
Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu și-a închis activitatea din data de 14 martie 2022. De la deschidere, în 31 decembrie 2020, în acest centru au fost administrate 46.989 doze de vaccin anti Covid-19.
„Le mulțumim cu recunoștință celor care au arătat încredere în echipele noastre, în tot acest timp!
Apreciem contribuția angajaților spitalului implicați în activitatea de vaccinare din cadrul centrului, sub coordonarea: medic specialist epidemiolog Bianca-Mălina Prihoi, maior medic Adrian Prună, plutonier major Iancu-Paul Pereanu, asistent medical șef, cu studii superioare, Gabriela-Elisabeta Cunțan și asistent medical principal, cu studii superioare, Maria-Mihaela Voicu”, a scris pe pagina de socializare a unității Mr. Viorela Varna, ofițerul responsabil de relațiile cu presa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

CA

Acum 2 luni

Aoooleu, fix Prihoi v-a coordonat?? Dupa ce a luat postul la militar prin couch casting? Doamne, cum s-a ajuns….
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus