Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Peste 46.900 de doze de vaccin s-au administrat la Spitalul Militar până la închiderea centrului

Peste 46.900 de doze de vaccin s-au administrat la Spitalul Militar până la închiderea centrului
Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Sibiu și-a încheiat activitatea din data de 14 martie. Potrivit reprezentanților unității de la deschidere au fost administrate peste 46.900 de doze de vaccin împotriva COVID-19. 
 
Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu și-a închis activitatea din data de 14 martie 2022. De la deschidere, în 31 decembrie 2020, în acest centru au fost administrate 46.989 doze de vaccin anti Covid-19.
„Le mulțumim cu recunoștință celor care au arătat încredere în echipele noastre, în tot acest timp!
Apreciem contribuția angajaților spitalului implicați în activitatea de vaccinare din cadrul centrului, sub coordonarea: medic specialist epidemiolog Bianca-Mălina Prihoi, maior medic Adrian Prună, plutonier major Iancu-Paul Pereanu, asistent medical șef, cu studii superioare, Gabriela-Elisabeta Cunțan și asistent medical principal, cu studii superioare, Maria-Mihaela Voicu”, a scris pe pagina de socializare a unității Mr. Viorela Varna, ofițerul responsabil de relațiile cu presa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

CA

Acum 1 an

Aoooleu, fix Prihoi v-a coordonat?? Dupa ce a luat postul la militar prin couch casting? Doamne, cum s-a ajuns….
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus