Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

Ski-passurile pentru pârtiile din Poiana Braşov pot fi încărcate online începând de vineri

Ski-passurile pentru pârtiile din Poiana Braşov pot fi încărcate online începând de vineri

Ski-passurile pentru pârtiile din Poiana Braşov pot fi încărcate online începând de vineri, în cadrul unui program-pilot pentru transportul pe cablu din staţiune, a anunţat Primăria Braşov.

Conform sursei citate, până la sfârşitul sezonului se va testa soluţia pentru încărcare cu puncte iar din cel următor, va fi accesibilă şi încărcarea electronică pentru abonamentele pe zile sau ore, inclusiv consultarea soldului de pe cartelă (ski-pass).

În acest scop, Primăria Braşov, în parteneriat cu trei societăţi private, a lansat platforma web www.skibv.ro, care oferă posibilitatea utilizatorului să încarce cu puncte o cartelă (ski-pass) achiziţionată deja, cu plata online, la fel ca la orice alt produs achiziţionat în mediul online.

"Pe lângă reducerea timpilor de aşteptare şi a aglomeraţiei la ghişee, platforma mai prezintă şi avantajul că utilizatorul acestui sistem de încărcare nu plăteşte nimic în plus, iar punctele deja existente pe cartelă nu vor mai fi pierdute la o nouă reîncărcare", a explicat primarul Allen Coliban.

(Agerpres/foto Poiana Brașov facebook)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus