Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un tânăr de 22 de ani a dispărut de acasă, din Sibiu. Dacă l-ați văzut, anunțați urgent poliția

Un tânăr de 22 de ani a dispărut de acasă, din Sibiu. Dacă l-ați văzut, anunțați urgent poliția

Poliţiştii sibieni cer ajutorul sibienilor pentru a găsi un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat de la acasă fără a mai reveni. Tatal său este cel care a alertat poliția.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112, transmit reprezentanții IPJ Sibiu

Polițiștii sibieni au fost sesizați joi de un bărbat că, ieri, 16 martie, în jurul orei 22,30, fiul său, Băra Ionut Viorel, în vârstă de 22 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă. 

Tânărul a părăsit domiciliul la volanul unui autoturism marca Renault Megane, culoare gri, număr de înmatriculare SB-13-YJG.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 60 – 65 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, ten alb.

În momentul plecării, tânărul purta o geacă de fâș de culoare albastru deschis, pantaloni blue-jeans de culoare albastru și încălțăminte sport.

Semne particulare: prezintă un tatuaj la nivelul degetului inelar de la mâna stângă (o coroană).

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus