Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Președintele Inter Sibiu, înaintea primului meci oficial din acest an: Sunt convins că vom juca pe noul stadion municipal

Președintele Inter Sibiu, înaintea primului meci oficial din acest an: Sunt convins că vom juca pe noul stadion municipal

AFC Inter Stars Sibiu 2020 joacă sâmbătă cu Voința Sibiu primul meci oficial din acest an.

Președintele clubului, Teodor Birț, a vorbit la ”Interviurile Turnul Sfatului” despre când va prelua noua echipă palmaresul vechiului Inter Sibiu, ce buget are pentru acest an, dar și despre locul unde își va desfășura echipa meciurile de acasă după promovarea în Liga III – noul stadion municipal din Sibiu.

”Voi face toate demersurile și sunt convins că vom reuși să jucăm pe noul stadion pentru că este stadionul municipiului, Inter este o echipă a sibienilor și va fi o echipă a orașului. Sunt exemple peste tot în lume cu stadioane care găzduiesc meciurile de acasă ale mai multor echipe, inclusiv la nivel de Champions League se întâmplă treaba aceasta, deci nu este un impediment. Pot juca două echipe cel puțin într-o săptămână, există un normativ de ore pentru refacerea gazonului în condiții optime, deci sunt convins că se vor găsi soluții. Stadionul fiind o casă nouă a fotbalului în Sibiu, pentru așa ceva a fost creat și sibienii vor veni cu plăcere să vadă acest teren.

Pentru Sibiu, părerea mea este că va fi un stadion foarte bine gândit, în sensul în care este un stadion care poate fi umplut, nu mi s-ar fi părut normal să fie un stadion foarte mare, cu număr foarte mare de locuri, dar care să rămână gol. Trebuie ținut cont că acest stadion va fi de categoria a IV-a, care va putea găzdui meciuri ale echipei naționale. Este foarte important pentru că respectă normele UEFA și va fi acreditat tocmai pentru ca să se întâmple aceste lucruri”, a declarat Teodor Birț.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Dudu

Acum 2 ani

In mintea domnului Stefan Dobre aceasta echipa se numeste Inter Sibiu dar de fapt numele ei este AFC Inter Stars Sibiu 2020 si nu are absolut nici o legatura cu Inter Sibiu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Inter Inter Inter

Acum 2 ani

Probabildin motive legislativa de protecție a mărcii si inițial atribuirea numelui a fost justificata ca ar proveni de la Idependenta Terezian .Oricum Inter a fost cea mai galonata echipa din istoria județului cea care a adus cele mai multe bucurii suporterilor sibieni și care i-ar putea face sa accepte utilitatea construcție și reconstrucției stadionului
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eu, sibianul

Acum 2 ani

Nu stiu ce este in mintea autorului, dar in mintea ta sigur nu este nimic! Chiar sub poza lui Birt, scrie ce ragai tu (AFC Inter Stars Sibiu 2020 joacă sâmbătă cu ...)! Mai departe: președintele clubului, Teodor Birț, a vorbit la ”Interviurile Turnul Sfatului” despre când va prelua noua echipă palmaresul vechiului Inter Sibiu, ce buget are...! Mai usor cu pianul, ca o sa dispara in curand minciuna lui Rotar si o sa plangeti tare de tot! Hermannstadt nu prea are cum sa ia licenta ptr. liga I (termenul de judecare a contestatiei privind insolventa a fost amanat ptr. 24 martie, apoi trebuie aprobat la tribunal si planul de reorganizare - sa zicem ca nu mai apar amanari nici in ce priveste contestatia, nici aprobarea planului de reorganizare, si tot e cam complicat sa depuna documentele ptr. licenta pana pe 30 aprilie... -)! Treaba asta imi arata ca ama avut dreptate cand am banuit de la inceput ca e praf in ochi asta cu promovarea, iar acum am mai citit ceva: daca ar promova, Hermannstadt ar trebui sa plateasca 50000 euro ptr. transferul lui liev, ori nu cred ca acceptau asa ceva, cand ei mai aveau putin si vindeau tot clubul ptr. suma adusa de japita aia! Iar peste toate astea, HALUL IN CARE JOACA ECHIPA SI LIPSA ORICAREI VIZIUNI A LUI MALDARASANU... orice echipa cu ceva pretentii si orice antrenor ceva mai luminat, ne-au facut ca la Nufarul...
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 2 ani

Sincer as dori sa joace pe noul stadion cat mai multe echipe dar ma indoiesc ca va fi asa. Dupa cate cunosc pentru un meci pe noul stadion va trebui platita o suma care nu cred ca o sa poata fi platita. Mai exista doar o solutie ca suma sa fie platita din banii primiti prin agenda sportiva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus