Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Bărbatul căutat mai multe zile și găsit mort pe dealul Gușteriței a făcut infarct

Bărbatul căutat mai multe zile și găsit mort pe dealul Gușteriței a făcut infarct

Emil Prodea, sibianul găsit mort în zona dealul Gușteriței, după ce a plecat joi de la sora sa de acasă și nu a mai putut fi contactat, ar fi făcut infarct. 

Potrivit concluziilor preliminare transmise de medicul legist, bărbatul ar fi murit în urma „insuficienței cardio-respiratorii acute”, explică Mihaela Ruginosu, din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Vă reamintim că dispariția sibianului a fost anunțată de sora sa, în 19 martie. Aceasta spunea că Emil Prodea a plecat de la ea joi, în jurul orei 14:30, într-o direcție necunoscută și că nu a mai știut nimic de el. Din păcate, sibianul de 65 de ani a fost găsit mort, în mașina sa, duminică după-masa, în jurul orei 15, în extravilanul municipiului Sibiu, în zona Dealul Gușteriței.

Citește și Sibianul dat dispărut de patru zile a fost găsit decedat în Gușterița, în propria mașină

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus