Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Campania „Dar din dar” continuă. Soții Boldijar vor să ajute 150 de copii orfani

Campania „Dar din dar” continuă. Soții Boldijar vor să ajute 150 de copii orfani

Campania „Dar din dar pentru nevoiași” inițiată de soții Boldijar continuă și anul acesta. Maria și Gheorghe Boldijar își propun să ajute 150 de copilași orfani din trei centre de plasament și să le aducă zâmbetul pe buze prin cadouri oferite în prima zi de Paști.

Campania „Dar din Dar” a început în această săptămână și se va finaliza în data de 23 Aprilie, când toate cadourile vor fi împachetate pentru a fi dăruite în prima zi de Paste.

„Donații pot fi făcute pe toată perioada campaniei. Pot fi donate  dulciuri de orice fel, produse de igienă sau bani. Important este ca fiecare copil să primească aceleași lucruri”, transmit cei doi soți.

Produsele pot fi aduse în cartierul Magnolia din Sibiu, Strada Calea Șurii Mici, Vila 6, Apartament 14, iar dacă nu se poate ajunge până acolo, Maria și Gheorghe vor veni după ele. Pentru orice detalii cu privire la campanie sau la scopul acesteia puteți suna la numerele de telefon 0742 937 829 sau 0758 932 098. Suma pe care cei doi vor să o strângă este 7.500 de lei.

Oricine dorește să sprijine campania o poate face donând în următorul cont:

BRD: RO39BRDE330SV85723253300.

Boldijar Gheorghe

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus