Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Petrișor Petrescu, căpitanul FC Hermannstadt: Avem șanse reale la promovarea directă

Petrișor Petrescu, căpitanul FC Hermannstadt: Avem șanse reale la promovarea directă

Căpitanul FC Hermannstadt și totodată jucătorul cu cea mai mare vechime în club, Petrișor Petrescu, spune că echipa are șanse reale la promovarea directă.

Petrișor a stat de vorbă cu reporterul Turnul Sfatului despre ce înseamnă să dispute partidele cu suporteri puțini, șansele ca lupta pentru locul în Liga 1 să se ducă cu cei de la Dinamo, dar și despre discuțiile privind insolvența clubului și modul în care acestea afectează jucătorii.

Mijlocașul de 28 de ani, născut în Cisnădie, a mai evoluat pentru Voința Sibiu și Academia Clinceni. Sportivul este evaluat la 400.000 de euro, conform transfermarkt.

Ți-e frică de un duel cu Dinamo pentru locul în Liga 1? Sau promovați direct, fără baraj?

Momentan nu mă gândesc la un loc de baraj. Suntem pe locul 2 cu șanse reale la promovarea directă.

Tot vorbim de promovare, scriem despre echipă, iar la meci vin câteva zeci de persoane, ba unii vă mai și huiduie în unele momente. Unde sunt fanii?

Cred că nu le este chiar ușor să vină meci de meci până la Mediaș, dar sunt cu ochii pe noi de acasă, din fata televizoarelor. Totuși am trecut printr-o retrogradare și nimănui nu i-a căzut bine. Din sezonul următor sigur va fi stadionul plin, jucând acasă și în liga 1.

Ești jucătorul cu cea mai mare vechime în club, ai prins și momente cu fanii mai apropiați. De ce crezi că nu se vând mai multe bilete?

Cum am spus și mai devreme, nu le este ușor, iar programul ligii a 2-a este puțin diferit… ba se joacă la 14:30, la 11:30, la 18:00 etc.

petrișor petrescu fc hermannstadt

N-ar fi păcat pe urmă să se termine stadionul anul acesta și să fie mai mult gol? Sau acolo este alt public, nu doar suporterii Hermannstadt?

100% vor fi mult mai mulți suporteri, mai ales acasă, în oraș, stadion nou. O să vină de drag suporterii.

E o perioadă de totul sau nimic? Adică se gândește cineva la ce e mai rău, ce urmează dacă nu promovați?

Nu vrem să ne gândim la așa ceva. Nu știu și nu mă interesează acum ce se va întâmpla dacă nu promovăm. Trebuie să ne gândim doar la ce avem de făcut pentru a promova.

Discuțiile legate de insolvența clubului vă afectează? Sunteți cu salariile la zi? Să te întreb de prime?

Nu ne privește pe noi acest lucru, e legat de conducerea clubului și sunt capabili să rezolve orice problemă. În această săptămână am înțeles că se va rezolva și ceea ce ține de bani și vom fi la zi.

În concluzie, care este atmosfera la club? Vă calificați direct în liga 1, fără baraj?

Atmosfera e plăcută, suntem uniți, povestim foarte mult despre ceea ce avem de făcut. Momentan doar la astea ne gândim, pentru că ține doar de noi și de jocul nostru să promovam direct în liga 1, fără baraj.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus