Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

incident major a avut loc la un centru acvatic din Londra: Zona a fost evacuată și mai multe persoane sunt tratate de medici după ce au inhalat un gaz chimic

incident major a avut loc la un centru acvatic din Londra: Zona a fost evacuată și mai multe persoane sunt tratate de medici după ce au inhalat un gaz chimic

Un incident major a avut loc la un centru acvatic din Londra, zona a fost evacuată și mai multe persoane sunt tratate de medici după ce au inhalat un gaz chimic, transmite news.sky.com, citat de G4Media.

Elicopterul Sky a filmat persoane care erau tratate de paramedici în afara clădirii și care stăteau pe pături mari pe jos. Serviciile de urgență au intervenit la London Aquatics Centre din Stratford și au tratat „un număr de pacienți”.

Serviciul de Ambulanță din Londra a confirmat că medicii sunt la fața locului alături de Brigada de Pompieri din Londra și de Poliția Metropolitană. Videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare arată mai multe ambulanțe care se grăbesc să ajungă la fața locului.

Într-un tweet, Queen Elizabeth Olympic Park a scris:

„A avut loc un incident la @AquaticsCentre în această dimineață, care a implicat eliberarea unui gaz. Zona a fost izolată și evacuată. Lucrăm cu serviciile de urgență de la fața locului. Există un număr de victime cu dificultăți de respirație care sunt tratate de @Ldn_Ambulance”.

foto news.sky.com

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Nonick

Acum 3 luni

Gaz chimic... aham.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus