Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Madeleine Albright, fostul secretar de stat al SUA, a încetat din viață

Madeleine Albright, fostul secretar de stat al SUA, a încetat din viață

Fostul secretar de stat al SUA Madeleine Albright, prima femeie care a ocupat această funcţie în guvernul SUA, a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 84 de ani, a anunţat familia ei într-un comunicat, scriu cei de la Agepres..

Şefa diplomaţiei americane între 1997 şi 2001, în administraţia preşedintelui democrat Bill Clinton, Madeleine Albright a murit de cancer, au afirmat apropiaţii, care salută ''un neobosit apărător al democraţiei şi al drepturilor omului''.

Sursa Foto: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 849

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ricky

Acum 2 ani

Voi presupuneti ca ar fi fost in viata inainte. Dar ce viata e aia sa spui ca moartea a jumatate de milion de copii irakieni este un pret care se merita? Puteati aminti ca s-au implinit fix 23 de ani de la inceperea bombardarii Yugoslaviei, lucru fata de care personajul de mai sus a fost deplin implicat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus