Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

O femeie din Haţeg a fost amendată cu 3.000 de lei după ce a abandonat nouă căţeluşi într-un sac de rafie. Puii au fost salvați

O femeie din Haţeg  a fost amendată cu 3.000 de lei după ce a abandonat nouă căţeluşi într-un sac de rafie. Puii au fost salvați

O femeie din oraşul Haţeg a fost amendată cu 3.000 de lei după ce a abandonat, într-un sat din apropiere de Petroşani, nouă căţeluşi născuţi de foarte scurt timp, puii fiind salvaţi de poliţiştii de la Protecţia Animalelor şi duşi la un adăpost, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Femeia a pus căţeii într-un sac de rafie, după care, în satul Petros, i-a abandonat din maşina în care se afla, fapta fiind sesizată şi raportată ulterior poliţiştilor.

"În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat persoana care a abandonat animalele, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Haţeg, care a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei", a precizat sursa citată.

În urma demersurilor făcute de către poliţişti, persoana sancţionată a fost de acord să o lase pe mama puilor la adăpostul care i-a preluat pe căţei, pentru a-i putea alăpta mai departe.

foto servuspress.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus