Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
26°C

AFC Hermannstadt poate promova în Liga 1. Tribunalul Sibiu a aprobat astăzi planul de reorganizare al clubului

AFC Hermannstadt poate promova în Liga 1. Tribunalul Sibiu a aprobat astăzi planul de reorganizare al clubului

AFC Hermannstadt a scăpat de pericolul de a nu putea fi eligibilă pentru Liga 1, după ce Tribunalul Sibiu a acceptat astăzi planul de reorganizare al clubului, anunță Gsp.ro.

Echipa sibiană se află în insolvență, conducătorii clubului recurgând la această variantă în luna septembrie 2021, însă până acum nu au reușit să obțină unda verde pentru planul de reorganizare. Astăzi, Tribunalul Sibiu a dat o decizie favorabilă, executorie.

”Admite cererea formulată administrator judiciar al debitorului Asociaţia de Fotbal Club Hermannstadt Sibiu - practician în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu. În baza art. 139 alin.1, lit. C din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenirea insolvenţei şi de insolvenţă, confirmă planul de reorganizare al debitorului propus de către practicianul în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu.

În conformitate cu dispoziţiile art.140 coroborat cu art.56 lit. d şi art. 58 alin.1 lit. e din Legea nr.85/2014, când sentinţa care confirmă un plan intră în vigoare, activitatea debitorului este reorganizată în mod corespunzător, conform acestuia, de către administratorul special Raica Dan şi sub supravegherea administratorului judiciar. Executorie”, este soluția dată astăzi de Tribunalul Sibiu

FC Hermannstadt ocupă în acest moment poziția secundă în play-off. Are 44 de puncte, unul peste urmăritoarea U Cluj. Primele două formații promovează direct, următoarele două merg la baraj. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus