Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Bază sportivă modernă la Sadu. Copiii au primit lecții gratuite de tenis de câmp

Bază sportivă modernă la Sadu. Copiii au primit lecții gratuite de tenis de câmp

Primăria Comunei Sadu a finalizat luna trecută lucrările de amenajare, trotuare și alei la baza sportivă din localitate. Astfel, Clubul sportiv ACS Prejba Sadu și toți cei care își doresc să desfășoare activități fizice recreative o pot face acum într-un spațiu modern multifuncțional.

„Investiția a fost reluată și finalizată. Este o investiție începută din Programul Național Ordonanța 7. A fost finanțată din bugetul local și bugetul de stat. Este o bază sportivă multifuncțională cu o clădire administrativă, vestiare și toate utilitățile conform reglementărilor în vigoare de acreditare, alipită de un teren de minifotbal cu gazon natural”, a spus Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Baza sportivă este deschisă atât pentru copiii din localitate, cât și pentru oamenii din afara ei, în funcție de disponibilitate. Săptămânile trecute, s-au organizat și primele antrenamente gratuite de tenis de câmp pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.

„Sâmbăta este dedicată tenisului de câmp și am avut și o primă inițiativă pentru a vedea receptivitatea. La prima ședință au fost peste 30 de copii care au vrut să învețe tenisul de câmp, ceea ce înseamnă că vom continua și că există interes. A fost organizată gratuit prin intermediul unei colaborări cu un antrenor”, a mai spus Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Pentru cine vrea să meargă la baza sportivă Sadu, programările se pot face pe pagina de facebook, la numărul de telefon 0748.111.901 sau accesând acest link. Baza sportivă este deschisă de miercuri până duminică între orele 18 și 22.

Sursă foto: Facebook/Comuna Sadu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus