Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Șapte păsări și două tone de cereale au ars azi-noapte într-un incendiu în Șeica Mare

Șapte păsări și două tone de cereale au ars azi-noapte într-un incendiu în Șeica Mare

Șapte păsări au murit, două tone de cereale au ars, iar un bărbat s-a ales cu arsuri la o mână, în urma unui incendiu care a mistuit două anexe ale unei gospodării din localitatea Buia, din comuna Șeica Mare.

În una din anexe erau adăpostite animale, iar în cealaltă se aflau cereale. La fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la cele două anexe.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, fără ca acesta să cuprindă și casa de locuit aflată în vecinătate, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Din păcate, șapte păsări și două tone de cereale (grâu, porumb) au ars în incendiu, precum și 90% din suprafața unei anexe și acoperișul celeilalte

Au fost salvate patru găini și cinci porci. Proprietarul, un bărbat de aproximativ 39 de ani, a suferit arsuri de gradul I la mâna stângă, a primit asistență medicală și a refuzat transportul la spital.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus