Vineri,
07.10.2022
Partial Noros
Acum
19°C

Ciprian Ștefan, reales președintele Rețelei Naționale a Muzeelor din România

Ciprian Ștefan, reales președintele Rețelei Naționale a Muzeelor din România

Directorul CNM Astra, Ciprian Ștefan, a primit un al doilea mandat de patru ani în fruntea Rețelei Naționale a Muzeelor din România (RNMR).

Ștefan a fost primul director al instituției reprezentând un muzeu din afara instituției, iar rezultatele primului mandat i-au convins pe colegi să-i mai acorde încă 4 ani.

”Urmează încă 4 ani de muncă, după ce a fost reales ca președinte pentru un nou mandat. Ciprian Ștefan, managerul general al Muzeului ASTRA, rămâne astfel in fruntea R.N.M.R., fiindcă așa au hotărât membrii acestei instituții reprezentative pentru cultura din România și nu numai. Continuă misiunea nobilă de a menține muzeele din țara noastră într-o singură "voce", gata oricând să intervină prin fapte asumate în folosul patrimoniului național”, anunță cu entuziasm Muzeul Astra, pe pagina de Facebook.

Ciprian Ştefan este al treilea conducător al organizaţiei muzeelor din România, după Dragoş Neamu, preşedintele fondator (2006-2013) şi Virgil Ştefan Niţulescu (2013-2018).

Reţeaua Naţională a Muzeelor din România este afiliată Reţelei Europene a Muzeelor (NEMO = Network of European Museum Organisation).    

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Muresan

Acum 6 luni

Pilos, nu gluma!
Raspunde

Un sibian

Acum 6 luni

iar o sa-i faca osanale subordonatii...pe contul oficial de FB al muzeului...NOAPTEA MINTII!!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus