Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Branșamente noi de apă pentru blocuri de pe strada Sălajului

Branșamente noi de apă pentru blocuri de pe strada Sălajului

Apă Canal Sibiu Sa anunță că miercuri, 6 aprilie 2022, între orele 09,00 – 15,00 vor fi executate lucrări de cuplare a noilor branșamente de apă potabilă aferente blocurilor nr. 3 și 4 de pe strada Sălajului din cartierul Ștrand. De asemenea, vechile branșamente, realizate din oțel, vor fi dezafectate.

În intervalul orar menționat, se va sista furnizarea apei pentru blocurile din perimetrul delimitat de străzile Oașului – Bihorului – Gorjului – Maramureșului (blocurile nr. 1, 2, 3 și 4 de pe str. Sălajului; blocurile nr. 1, 2, 3 și 4 de pe str. Oașului; blocurile nr. 3 și 5 de pe strada Gorjului; blocurile nr. 7 și 9 de pe strada Maramureșului și blocurile nr. 8 și 10 de pe strada Bihorului).

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția locuitorilor din zona afectată apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în apropierea intersecției străzilor Oașului cu Bihorului.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

            Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus