Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
18°C

Miercuri, derby-ul Ligii 2: Petrolul – Hermannstadt. ”Vrem să câștigăm cele 3 puncte”

Miercuri, derby-ul Ligii 2: Petrolul – Hermannstadt. ”Vrem să câștigăm cele 3 puncte”

Echipele de pe locul 1 și locul 2 din Liga 1 se întâlnesc miercuri, de la ora 19, în Ploiești.

AFC Hermannstadt - Petrolul Ploiești poate fi confruntarea care să aducă sibienii pe primul loc, la egalitate de puncte cu ploieștenii.

Acum, gazdele de miercuri au 50 de puncte, sibienii au 47, iar meciul poate conta enorm în contextul liniei de clasament.

„Trebuia să vină și acest meci. Au fost situații grele în acest campionat, în care am fost pe locul 3 sau 4, dar acum suntem pe locul 2. Au fost chiar două situații dificile când Petrolul avea o distanță foarte mare față de noi, dar noi aveam un meci mai puțin disputat. Presiunea a fost și este foarte mare, existând riscul de a pierde locul 2. Cam toate echipele asta își doreau. În ambele situații, am câștigat meciurile respective și am păstrat distanța de 8 puncte, o distanță foarte mare. Ne gândeam că Petrolul este ca și promovată, dar iată că fotbalul este o necunoscută. Nu ne așteptam. De data asta, distanța de puncte este foarte mică. În viața unei echipe apar astfel de momente, pe care și noi le-am trăit. Noi avem un moral bun. Venim după 3 victorii consecutive și vrem să profităm de acest parcurs al lor și să câștigăm cele 3 puncte. Au aportul publicului, sunt sigur de asta, dar este o altă finală și trebuie să o abordăm ca atare”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal AFC Hermannstadt

În sezonul regulat, sibienii s-au impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu. Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt va avea loc miercuri, 6 aprilie, ora 19, pe Stadionul ,,Ilie Oană” din Ploiești.

Sursa foto: AFC Hermannstadt

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus