Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Se închide circulația pe străzile Maramureșului și Cristian. Încep lucrările de asfaltare

Se închide circulația pe străzile Maramureșului și Cristian. Încep lucrările de asfaltare

Primăria Municipiului Sibiu anunță că, începând de astăzi, 7 aprilie, începe turnarea noului strat asfaltic pe străzile Maramureșului și Cristian.

„Lucrările se vor executa după ora 20 pentru a afecta într-o cât mai mică măsură traficul. Se va lucra cu două echipe, pe tronsoane scurte, circulația urmând să fie închisă complet pe porțiunea unde se lucrează. În acest context, șoferii trebuie să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare”, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

Lucrările se vor desfășura astfel:

- Joi, 7 aprilie, începând cu ora 22.00, se închide circulația pe str. Maramureșului, între șoseaua Alba Iulia și str. Dimitrie Cantemir.

- Vineri, 8 aprilie, începând cu ora 22.00 se închide circulația pe strada Cristian, între sensul giratoriu de la Calea Poplăcii și str. Prof. Aurel Popa

Constructorul estimează că va finaliza întreaga lucrare în primele zile ale săptămânii viitoare. Următoarea stradă pe care se va turna asfaltul este strada Mihail Kogălniceanu, inclusă și aceasta în programul de reparații.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ploaia liant perfect pentru asfalt.

Acum 9 luni

In data de 07 aprilie cum stau eu ca boul si ma uit poe fereastra vad ca ploua. Dar in Sibiu se asfalteaza pe ploaie ,au dezvoltat o noua tehnologie ce lipeste pe ploaie ? Vai de noi si de banii de impozit direct in foc cu ei .
Raspunde

@Ploaia liant perfect pentru asfalt.

Acum 9 luni

Inca un specialist in asfaltari
Raspunde

Eu

Acum 9 luni

Încă un prost în ale asfaltului

Raspunde

Xxx

Acum 9 luni

Super lucrare exact cum ne așteptăm! Mai înainte am trecut pe acolo. 90/ din gurile de canal nu sint la nivelul asfaltului! Aștept să termine etc apoi o sa merg sa vad că simplu cetățean cine a semnat pt recepția și plată unor lucrări neconforme!!! Nu se mai poate așa...de ani de zile aceiași bătaie de joc!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus