Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cod galben în tot județul Sibiu. Meteorologii anunță inclusiv ninsori

Cod galben în tot județul Sibiu. Meteorologii anunță inclusiv ninsori

Administrația Națională de Meteorologie a transmis sâmbătă o atenționare de tip cod galben valabilă pentru întreg județul Sibiu.

Codul galben intră în vigoare sâmbătă, ora 13:00, și este valabil până marți, ora 09:00.

”În intervalul menționat, temporar vântul va avea intensificări în întreaga regiunea, cu viteze în general de 45...55 km/h și pe arii restrânse de peste 60 km/h. Sâmbătă (9 aprilie) în întreaga regiune vor fi manifestări de instabilitate atmosferică: averse ce pot avea caracter torențial, intensificări ale vântului, descărcări electrice, vijelii și izolat grindină. Începând de duminică, vremea va deveni deosebit de rece în toată regiunea. În noaptea de luni spre marți (11/12 aprilie), temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă”, au explicat meteorologii.

În ceea ce privește ninsoarea, aceasta este așteptată în special la munte.

”La munte va ninge, local însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări cu viteze mai mari pe creste, unde rafalele vor depăși 90 km/h, viscolind ninsoarea”, au mai transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3566

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus