Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Primăria caută investitori: Oportunitate de afaceri, în cea mai nouă zonă de atracție estivală a Sibiului!

Primăria caută investitori: Oportunitate de afaceri, în cea mai nouă zonă de atracție estivală a Sibiului!

Primăria Sibiu reamintește duminică comercianților că închiriază bar și terase în incinta complexului de agrement Lacul lui Binder.

”Oportunitate de afaceri, în cea mai nouă zonă de atracție estivală a Sibiului! În  Complexul de agrement “Lacul lui Binder“ se închiriază un bar cu terasă pavilion și o terasă cu zonă de plajă.

Dacă doriți să începeți o afacere în vara lui 2022, pe singura plajă urbană a Sibiului, găsiți toate detaliile licitației publice aici!”, spun reprezentanții municipalității sibiene.

Conform anunțului postat de Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement al Municipiului Sibiu, este vorba de închirierea a trei obiective distincte:

   - bar în suprafață de 72,76 mp.

   - terasă pavilion neacoperită în suprafață de 131 mp.

   - terasă zonă plajă, în suprafață de 35 mp.

Termenul limită de depunere al ofertelor este data de 21 aprilie 2022, ora 13:00.

Cine este interesat găsește mai multe detalii aici.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Canaris

Acum 2 luni

În mentalul sibienilor cartierul Tiglari și Lacul lui Binder nu au un bun renume.... Ce mai tura - vura asociază zona cu o țigănie... Dacă mai și plouă în iunie... Nu cunosc nici măcar o persoana dornică sa facă baie acolo.... Poate ăștia mai nou veniți...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kukuruku

Acum 2 luni

Numai ca acum e si cartierul Tineretului acolo si blocurile alea noi de langa lac...se "gentrifica" zona, cum s-ar zice...
Raspunde

Teofan

Acum 2 luni

Cine se va duce la Lacul Binder? ce clienți vizează investiția? nu cred că prostul nume atribuit zonei Țiglari se schimbă ca așa dorește Primăria; vis-a-vis de lac sunt niște blocuri de toată jena, ghetouri, arată jalnic.
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 luni

Drumul hoților se afla in modificari majore ca si dezvoltare. Cand se demarează spitalul acolo, vor exploda construcțiile in toata zona aia. Daca se uneste zona Casa Ambient de Calea Surii Mici, e si mai ok. Tineretului arata f bine si la fel exista si pe acolo ceva posibilități de extindere. Blocurile vechi de pe Tiglari mai pot fi aranjate. La lac da, mai e de lucru, dar asa sa zicem ca zona are faima proasta, n-as zice ca e neapărat o idee corecta, in felul acesta am putea zice asa de o mare parte din zonele mărginașe ale municipiului si care acum, dupa ce s-au dezvoltat, arata cu totul altfel decat acum 10-15 ani cand era un camp - Selimbar, ciresica, Tilisca, turnisor zavoi, ogorului, inclusiv Tineretului sau altele. Totul se transforma in ani. Lacul Binder, zona dintre Casa Ambient si Cartierul Tineretului - pana la drumul ce duce la autostrada /Sura Mica - are un potențial fantastic (rezidential+relaxare+comercial), cu conditia sa nu se repete erorile făcute de Huja+Fodor pt zona Arhitecților. Tineti cont ca deja partea de oras dinspre selimbar-arhitectilor este sufocata de construcții si comercial si orașul poate fi decongestionat profitand de acel mare camp, ca in rest, nu prea ai unde (ca ai padure, cimitir, armata, zone industriale sau centura autostrada).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus