Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Ciucă reales președinte. Cîmpean și Turcan își păstrează funcțiile în partid

Ciucă reales președinte. Cîmpean și Turcan își păstrează funcțiile în partid

Congresul Extraordinar al PNL desfășurat duminică a fost organizat doar pentru alegerea președintelui partidului, restul conducerii centrale a rămas la fel ca după alegerile de anul trecut. Astfel că, atât Daniela Cîmpean, cât și Raluca Turcan, rămân cu pozițiile de vicepreședintă al partidului la nivel național, responsabilă de domeniul Muncii, respectiv membru al Biroului Executiv al partidului, ca fost președinte al PNL, în cazul Ralucăi Turcan.

Generalul (r) Nicolae Ciucă, premier al României din 25 noiembrie, a devenit duminică președinte al PNL după un Congres extraordinar la care a fost singurul candidat. Fostul președinte PNL, ales în septembrie, Florin Cîțu, a demisionat sâmbăta trecută, la cererea liderilor partidului.

Nicolae Ciucă a obținut 1.060 de voturi din cele 1.120 exprimate de delegați. 60 de voturi au fost anulate.

„Să nu uităm niciodată că în centrul Programului de guvernare, în centrul moțiunii de astăzi, este cetățeanul român”, a spus Ciucă în discursul de după vot.

Raluca Turcan a comentat alegerile de duminică pomenind o serie de calități care ar trebui să fie definitorii pentru PNL, în urma alegerii lui Nicolae Ciucă în funcția de președinte.

”Competență. Capacitate de efort susținut. Implicare. Rezultate. Meritocrație. Integritate. Acestea sunt așteptările mele de la PNL odată cu alegerea noului președinte, prim ministrul Nicolae Ciucă! Dacă PNL redevine un partid puternic, România va fi și puternică și stabilă!”, a transmis duminică, Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus