Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Actualizare: A fost externat și cel de-al doilea tânăr rănit în accidentul dintre Sibiu și Rășinari

Actualizare: A fost externat și cel de-al doilea tânăr rănit în accidentul dintre Sibiu și Rășinari

Actualizare: După trei zile a fost externat și cel de-al doilea tânăr rănit în accidentul de vineri. Acesta a plecat acasă stabil cu recomandări, potrivit reprezentanților spitalului. 

Știre inițială: Unul dintre tinerii implicați vineri, 8 aprilie, într-un accident grav de circulație pe DJ 106A, drumul dintre Sibiu și Rășinari, în zona Tropinii Noi a fost externat, iar celălalt se află, sub supraveghere, internat pe secția Chirurgie 2. În mașina se aflau trei tineri cu vârsta de 18 ani. Din păcate, unul dintre ei a fost declarat decedat la locul accidentului.

Citește și „Actualizare. Un tânăr de 18 ani a murit în accidentul dintre Sibiu și Rășinari. Alți doi, tot de 18 ani, sunt răniți”

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu, unul dintre tinerii de 18 ani răniți în accidentul de vineri, de pe DJ 106A, drumul dintre Sibiu și Rășinari, în zona Tropinii Noi, a fost externat. Băiatul a fost diagnosticat cu traumatisme, contuzii și o fractură la una dintre mâini. Acesta a plecat acasă cu recomandări. Celălalt tânăr a rămas internat pe Secția Chirurgie 2 sub supraveghere și tratament. Este conștient, iar starea lui este stabilă.

Vă reamintim că vineri, 8 aprilie, pe drumul dintre Sibiu și Rășinari a avut loc un grav accident. Mașina în care se aflau trei tineri de 18 ani s-a răsturnat. Din păcate, unul dintre băieți a intrat in stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Decesul lui a fost declarat la locul accidentului.  

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus