Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Cum poți folosi la maximum bonusurile la cazinourile online?

Cum poți folosi la maximum bonusurile la cazinourile online?

În prezent, există mii de cazinouri online înregistrate în lume și aproape toate oferă jucătorilor diverse bonusuri și promoții. În același timp, fiecare platformă are propriile reguli de acordare a acestor bonusuri,  pentru noii jucători înscriși la cazino online, ce trebuie respectate pentru a beneficia de aceste promoții. Datorită unei mari varietăți de promoții oferite de cazinourile licențiate, este adesea dificil pentru jucătorii începători să înțeleagă ce politici de bonus se aplică în fiecare caz. Mai mult, aceste bonusuri trebuie utilizate maxim, cu eficiență, pentru a avea rezultatele dorite.

În acest articol vom arunca o privire la diferitele tipuri de bonusuri pe care le oferă cazinourile online, precum și la condițiile de utilizare. Vei afla cum să folosești diferitele bonusuri și promoții în mod corect.

Bonusuri pentru jucătorii noi

Marea majoritate a cazinourilor online oferă oaspeților trei tipuri de bonusuri pentru jucătorii nou înregistrați: bonus fără depunere, bonusuri la prima sau primele depuneri, bonus rotiri gratuite.

Bonusurile fără depunere, după cum sugerează și numele, nu necesită ca un jucător să facă o depunere pentru a primi de exemplu rotiri gratuite de la operatorul de jocuri de noroc online. Un bonus fără depunere este primit de obicei de toți jucătorii care tocmai s-au înscris la un cazinou online. De regulă, aceste bonusuri includ multiplicatori care pot dubla câștigurile jucătorului într-o anumită perioadă de timp.

Bonusurile cu depunere, la rândul lor, implică nu doar înregistrarea pe site-ul cazinoului, ci și efectuarea unei depuneri în numerar pe contul de jucător. Folosind corect acest cazino bonus, se poate mări suma din contul unui jucător. De exemplu, dacă un cazinou oferă noilor jucători un bonus de 100% din prima depunere și un jucător depune 100 USD, contul său va avea 200 USD după activarea bonusului.

Multe cazinouri stabilesc procente diferite pentru primele bonusuri. În plus, multe cazinouri pot oferi un bonus de bun venit nu numai pentru prima depunere, ci și pentru cele ulterioare. De exemplu, un pachet bonus pentru începători poate include diferiți multiplicatori pentru primele trei sau chiar cinci depuneri.

În plus, bonusurile de depunere pot avea și forma unui cashback, din suma cheltuită sau poate fi acordat doar sub forma de jocuri gratuite. În funcție de valoarea depunerii, pot exista anumite praguri pentru bonusuri, de asemenea există de obicei o valoare minimă a depunerii.

Rotirile gratuite sunt unul dintre cele mai comune, simple și populare tipuri de bonusuri. Aproape orice casino online din Romania oferă noilor jucători șansa de a juca sloturi gratuit alături de bonus în bani pentru a juca diferite jocuri din secțiunea Cazino.

Numărul de rotiri gratuite depinde de politica fiecărui cazinou. În plus, numărul de rotiri gratuite poate depinde de valoarea primei depuneri. Aceste rotiri se pot folosi, de obicei, la un anumit slot, ales de cazino din oferta sa.

Pe lângă bonusurile de mai sus, cazinourile online oferă uneori coduri promoționale pentru diferite jocuri. Cel mai adesea, aceste coduri promoționale pot fi găsite pe site-urile cu recenzii de cazinouri. Acest tip de promoție are ca țintă noii jucători care nu au mai jucat la respectivul cazino.

Condiții de utilizare a bonusurilor la cazino

De regulă, există condiții de îndeplinit pentru diferitele bonusuri oferite de un cazino online. În primul rând, toate cazinourile sunt monitorizate îndeaproape pentru a se asigura că jucătorii pot folosi bonusul de bun venit o singură dată. Pentru aceasta, adresa IP a unui jucător este urmărită și datele personale sunt verificate.

În plus, aproape toate cazinourile solicită jucătorilor să joace pe site-ul cazinoului de un anumit număr de ori înainte de a revendica un bonus. Este vorba de cunoscuta condiție de rulaj. Fiecare bonus și câștig rezultat din rotiri gratuite trebuie rulat de un anumit număr de ori, acesta este factorul de rulaj.

Această practică este comună tuturor cazinourilor și este un mod de a se asigura că jucătorii deschid cont pentru a juca și nu doar pentru a colecta bonusul de bun venit.

E bine să reții că pentru bonusurile fără depunere e nevoie de îndeplinit condiții de rulaj cu un factor mare și poate varia uneori de la x20 la x50.

Nu în ultimul rând nu omite verificarea contului. Acest proces e absolut necesar dacă vrei să faci orice retragere. Și mai mult, un cont neverificat înseamnă depuneri restricționate la circa 900 RON, sumă insuficientă de obicei pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

În cele din urmă, trebuie să ții cont de modul în care funcționează contribuția la bonus - cu alte cuvinte, unde poți paria pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Foarte des, cazinourile își limitează pariurile bonus la aparatele de slot, eliminând blackjack-ul, ruleta și alte jocuri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus