Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Inscrie-te la cursul de time management si invinge „boala“ oamenilor activi: lipsa timpului!

Inscrie-te la cursul de time management si invinge „boala“ oamenilor activi: lipsa timpului!

In lumea afacerilor, se stie dintotdeauna ca timpul inseamna bani. Este una dintre cele mai importante resurse pe care le are la dispozitie un antreprenor sau un manager, iar gestionarea sa eficienta este cea care face, de multe ori, diferenta intre reusita si esec.

Tocmai de aceea, echipa Brightway® le ofera tuturor celor interesati un curs de time management, care ii ajuta sa fie mai eficienti la locul de munca si, in acelasi timp, sa asigure un mai bun echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Cui i se adreseaza trainingul?

Exista atat persoane, cat si echipe care au nevoie de o noua perspectiva asupra gestionarii problemelor zilnice, pentru a-si atinge obiectivele pe termen scurt, mediu si lung. Aceasta perspectiva diferita si eficienta poate fi dobandita prin participarea la un curs time management.

Prin urmare, poate sa participe oricine simte ca perioadele prin care trece sunt coplesitoare din perspectiva volumului de activitate. Este vorba indeosebi despre antreprenori si manageri, dar si despre oricine altcineva doreste sa isi imbunatateasca modul in care gestioneaza proiectele si activitatile zilnice.

In ce consta trainingul?

Acest curs de time management organizat de echipa Brightway® se desfasoara sub forma unei simulari interactive, cu numele de „Comoara din Carpati“. Pe parcursul simularii, participantii ajung sa isi constientizeze obiceiurile negative existente atat la nivel individual, cat si de organizatie.

Pornind de aici, li se ofera instrumentele necesare si sunt antrenati astfel incat sa aiba parte de o productivitate sporita. Sunt imbunatatite unele abilitati esentiale pentru atingerea rezultatelor, precum stabilirea corecta a prioritatilor si capacitatea de a lua rapid deciziile potrivite.

Beneficiile obtinute de participatii individuali

Fiecare persoana care participa la un curs de time management organizat de Brightway® invata cum sa isi stabileasca obiective realiste si cum sa creeze obiceiuri sanatoase. Ii sunt aratate metode concrete pentru prioritizarea sarcinilor si pentru gestionarea unui volum mare de munca.

Este dezvoltat un adevarat sistem pentru planificarea eficienta a activitatilor zilnice, chiar si cand acestea se desfasoara in conditii de incertitudine si neprevazut.

Sunt oferite instrumente pentru diminuarea intreruperilor si a asa-numitilor „timpi morti“. Participantii reusesc sa identifice strategii pentru a combate pierderea de minute  sau ore pretioase, iar rezultatul este inclusiv un echilibru personal sporit. Concret, se ajunge la o mai buna armonie intre viata profesionala si viata personala.

Rezultate obtinute la nivel de organizatie

Participarea la un curs de time management are un profund impact favorabil si la nivel de organizatie. Trainingul prezinta solutii pentru optimizarea fluxurilor de lucru, astfel incat activitatile care genereaza rezultate sa aiba prioritate.

Cursul ajuta, totodata, la imbunatatirea proceselor de organizare interna si la cresterea productivitatii echipei, prin implementarea unor metode agile de gestionare a timpului. Sunt oferite instrumente pentru respectarea termenelor limita in proiecte gestionate de mai multi membri ai echipei si pentru asigurarea unei mai bune predictibilitati in proiectele cheie.

Participantilor le sunt prezentate instrumentele necesare pentru a identifica zonele critice ce genereaza productivitate scazuta si pentru a le elimina sau a le diminua. Ei se antreneaza prin simulari si studii de caz, astfel incat sa aloce resursele in mod eficient, ceea ce genereaza costuri mai mici pentru organizatie in ansamblu.

In concluzie, participarea la un curs time management organizat de Brightway® ofera beneficii consistente atat la nivel personal, cat si organizational! Devino stapanul propriului timp si nimic nu va mai parea imposibil!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus