Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Trafic îngreunat șase ore pe Valea Oltului, din cauza TIR-ului răsturnat la Boița. „Două macarale au încercat să-l ridice”

Trafic îngreunat șase ore pe Valea Oltului, din cauza TIR-ului răsturnat la Boița. „Două macarale au încercat să-l ridice”

Traficul a fost îngreunat pe Valea Oltului astăzi, pe kilometri întregi, din cauza unui accident care s-a produs azi-dimineață, la Boița - un TIR s-a răsturnat peste o mașină.

Potrivit autorităților care au monitorizat situația de la fața locului, TIR-ul avea o greutate de peste 40 de tone, iar încărcătura nu putea fi detașată de vehicul, astfel că ansamblul a trebuit ridicat cu totul de pe carosabil. Întrucât prima macara ajunsă la locul accidentului nu a avut capacitatea de a-l ridica, a fost nevoie de o alta care să suporte un tonaj mai mare și care să încerce să îl ridice și să îl pună la loc pe roți. Se pare că problemele de trafic au ajuns chiar până pe autostrada A1, potrivit unor șoferi care se plâng deja de mai multe ore că avansează cu greu.

Toate aceste desfășurări de forțe, cumulate cu intervenția propriu-zisă pentru acordarea de îngrijri medicale victimelor și constatării circumstanțelor în care s-a produs accidentul, au dus la o îngreunare și chiar stagnare a traficului rutier pe Valea Oltului de mai bine de șase ore. 

Citește și TIR răsturnat peste o mașină, la Boița: două persoane au fost rănite

Potrivit polițiștilor sibieni, traficul a fost degajat în zona accidentului în jurul orei 15:53, în condițiile în care accidentul a fost anunțat în jurul orei 10. Vă reamintim că șoferul TIR-ului, un bărbat de 30 de ani, a fost încarcerat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, având un traumatism la coloană. Totodată, salvatorii au preluat și transportat la spital și un bărbat de 54 de ani, care avea un traumatism la o mână și atac de panică.

Foto: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus