Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Iarna s-a întors la munte. Ninge pe Transfăgărășan

Iarna s-a întors la munte. Ninge pe Transfăgărășan

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov Iarna atrag atenția șoferilor că iarna s-a întors în forță și ninge pe toate drumurile naționale din zonele montane, în mod special în cele aflate în sudul și sud-estul Transilvaniei.

Sunt afectate în special trecătorile montane dar și zonele mai joase din județele Brașov, Covasna și Harghita. Drumarii spun că ninge și pe Transfăgărășan. Aceștia au trimis un filmuleț în care se vede cum zăpada se așterne pe DN7C.

„DRDPBrasov acționează cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante în toate zonele afectate. Vă rugăm să circulați cu prudență pe toate drumurile cu zăpadă și să adaptați viteza și stilul de condus la condițiile de trafic. Cei care au apucat deja să-și monteze cauciucurile de vară, ar fi bine să-și amâne deplasările în zonele în care ninge”, spun cei de la DRDPBrașov. 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus