Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Starea copilului de opt ani atacat de urs: este conștient și are mușcături „la nivelul scalpului, abdomenului și feselor”

Starea copilului de opt ani atacat de urs: este conștient și are mușcături „la nivelul scalpului, abdomenului și feselor”

Copilul în vârstă de opt ani transportat de urgență la spitalul de Pediatrie, după ce a fost mușcat de urs, este stabil.

Potrivit reprezentanților spitalului, băiețelul are mai multe „plăgi mușcate de urs localizate la nivelul scalpului, abdomenului și feselor. Copilul este conștient, stabil hemodinamic și respirator”, transmite Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie.

La acest moment se efectuează investigații și consulturi și va rămâne intenat în secția Chirurgie Pediatrică.

Vă reamintim că doi frați, în vârstă de 8 și 11 ani, se aflau la o stână, la 300 de metri în afara satului, cu tatăl lor, în momentul în care a apărut ursoaica. Până să fie speriată de câinii de la stână, ursoaica a reușit să îl rănească pe unul din copii.

Maria Greavu, primarul comunei Loamneș, de care aparține satul, spune că în zona în care se presupune că se află ursoaica cu puii a fost trimis un paznic de vânătoare. De asemenea, a fost anunțat fondul de vânătoare de care aparține zona.

Citește și „Putea fi o tragedie, a fost un șoc” - Reacția primarului din Loamneș după ce un urs a atacat doi copii

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Je

Acum 7 luni

Sunt prea multi urși. S-au înmulțit peste măsură, necontrolat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Umbra

Acum 7 luni

Si oamenii nu?
Raspunde

Eu

Acum 7 luni

Cine e mai important, omul sau animalul?
Raspunde

Sibian SB

Acum 7 luni

Nici daca s-ar întoarce milioanele de români stabiliti afara (multe milioane) nu am fi prea mulți in România. Da, urșii s-au înmulțit necontrolat, autoritățile nu sunt capabile sa gestioneze situatia. Ii doresc multa sănătate copilului mușcat, viata lui e mai importanta decat toți ursii din România.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus