Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Biden anunță un ajutor militar de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina

Biden anunță un ajutor militar de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina

Președintele american Joe Biden a anunţat joi un nou ajutor militar de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina, scriu cei de la Agerpres.

Noul pachet cuprinde „arme de artilerie grea, zeci de obuziere, 144.000 de muniţii, precum şi drone tactice”, a precizat Biden în declaraţii făcute la Casa Albă.

Preşedintele rus Vladimir Putin „nu va reuşi niciodată” să ocupe Ucraina, a promis cu acest prilej preşedintele american.

„Ne aflăm într-o perioadă critică în care (ei) pregătesc terenul pentru următoarea fază a războiului”, iar SUA şi aliaţii lor „se mişcă cât mai repede posibil” pentru a furniza Ucrainei echipamentele şi armele de care are nevoie, a adăugat Biden.

Ajutorul militar acordat de SUA Ucrainei de la începutul războiului se ridică astfel până acum la peste 3 miliarde de dolari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus