Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ISJ confirmă schimbarea inspectorului școlar general. Prof. Emilian Novac este noul șef

ISJ confirmă schimbarea inspectorului școlar general. Prof. Emilian Novac este noul șef

Profesorul Emilian Marius Novac este noul inspector școlar general. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) confirmă numirea acestuia și încetarea actualului inspector general, Monica Munteanu. Novac a mai condus inspectoratul în perioada 2018 – 2019.

Reprezentanții ISJ Sibiu au transmis un comunicat de presă prin care anunță numirea în funcția de inspector școlar general a profesorului Emilian Marius Novac. Turnul Sfatului anunța încă de ieri schimbări în conducerea instituției.

Citește și: „Surse: Schimbări la ISJ: Novac revine la șefia instituției, iar Monica Munteanu va fi adjunct”

„În conformitate cu OME nr. 3.061 din 20.04.2022, în funcția de Inspector Școlar General al I.S.J. Sibiu a fost numit domnul profesor NOVAC EMILIAN-MARIUS, prin detașare în interesul învățământului. Domnul profesor Novac Emilian-Marius a ocupat, din anul 2000 până în anul 2018, funcția de director al Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig, în perioada 2018 – 2019 a condus Inspectoratul Școlar Județean Sibiu din funcția de Inspector Școlar General, iar din noiembrie 2019 și până în prezent a ocupat funcția de director al Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig. Menționez că începând cu data de 21.04.2022, prin OME nr. 3.599, doamnei profesor MUNTEANU MONICA-ADRIANA i-a încetat numirea, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de Inspector Școlar General”, transmit cei de la ISJ.

De asemenea, profesorul Gheorghe Bîrză a fost înlocuit după opt ani în care s-a aflat în funcția de inspector general adjunct cu prof. Monica Munteanu, cea care până ieri a deținut șefia ISJ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Profu

Acum 2 ani

Sa traiti domnu ssef / Dati-mi voie ca sa plec!
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Doar câțiva oameni se schimba in ISJ. Sunt inca mulți aceia care freacă mangalul de 25 ani in ISJ Sibiu. Ce informații oferă site-ul ISJ Sb pentru publicul larg ? Un pic mai mult decât nimic. Ce monitorizare a școlilor face ? Idem. Chiar e o structură inutilă.
Raspunde

Flo

Acum 2 ani

Cum adica "prin numire in interesul invatamantului"? Nu ar trebui sa dea un concurs, macar asa, de forma....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus