Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste 700 de jucării și haine contrafăcute confiscate de la tarabe, în Mediaș

Peste 700 de jucării și haine contrafăcute confiscate de la tarabe, în Mediaș

Polițiștii au confiscat ieri 781 de produse contrafăcute scoase la vânzare de comercianți din Mediaș.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, cu sprijinul polițiștilor medieșeni și al polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sibiu au desfășurat ieri activități specifice în municipiul Mediaș, pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute. Controalele au fost efectuate în zonele comerciale ale municipiului Mediaș, unde polițiștii au depistat patru agenți economici și o persoană fizică ce aveau expuse spre comercializare produsele confiscate.

Este vorba despre îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, în valoare de aproximativ 24.200 euro.

controale produse contrafăcute piața mediaș poliție

Astfel, au fost întocmite cinci dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 102, aliniatul 1, litera b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, transmit autoritățile sibiene.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus