Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

VIDEO Ciprian Ștefan, directorul Muzeului Astra, se antrenează pentru maraton. Ce cauză susține

VIDEO Ciprian Ștefan, directorul Muzeului Astra, se antrenează pentru maraton. Ce cauză susține

Directorul Muzeului Astra, Ciprian Ștefan, a început deja pregătirile pentru Maratonul Internațional Sibiu. Alături de Ovidiu Baron, director general-adjunct, Silvia Gavrilă, Ancuța Ilie și Mihai Bănuț, muzeografi, aleargă pentru a susține proiectul  „Beneficiile naturii în Muzeul Astra”.

Muzeul Astra a postat pe pagina de facebook un scurt video care îl surprinde pe directorului Muzeului, Ciprian Ștefan, și pe echipa de muzeografi antrenându- se pentru participarea la Maratonul Internațional Sibiu.

Proiectul pentru care aceștia aleargă este destinat organizării mai multor ateliere gratuite dedicate comunității sibiene, toate găzduite de Muzeul Astra. Muzeografii Silvia Gavrilă, Ancuța Ilie și Mihai Bănuț au gândit un proiect care să contribuie la detensionarea stării de spirit a sibienilor. Atât persoanele tinere, cât și adulții trebuie să dispună de activități la care pot participa gratuit și care pot contribui la îmbunătățirea stării fizice și emoționale.

Dacă doriți să vă înscrieți la Maratonul Internațional Sibiu ca alergători sau doar să faceți o donație pentru această cauză sau oricare dintre cele 34 cauze selectate anul acesta, puteți să intrați pe site-ul oficial al evenimentului AICI.

Citește și „Proiectele Maratonului: Ateliere gratuite în Muzeul ASTRA pentru comunitatea sibiană

Sursă video: Muzeul Astra/ Facebook

Sursă foto: Ciprian Ștefan/ Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus