Miercuri,
28.02.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Donații de peste 170.000 de lei pentru investiții la Spitalul Județean. Cele cinci firme care au oferit banii

Donații de peste 170.000 de lei pentru investiții la Spitalul Județean. Cele cinci firme care au oferit banii

Conducerea Spitalului Județean Sibiu anunță investiții în valoare de 170.000 lei sprijinite de Asociația Împreună pentru Sănătate, în urma unor sponsorizări de la mai mulți agenți economici din mediul privat.

Banii au fost direcționați în ultimele luni către mai multe investiții necesare pentru modernizarea și sprijinirea activității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Sumele au fost utilizate pentru mai multe proiecte, după cum urmează:

65.000 lei pentru amenajarea și modernizarea unui spațiu în vederea amplasării unui computer tomograf;

65.000 de lei pentru achiziționarea caserolelor pentru mâncarea pacienților în ultimele 7 luni;

30.000 de lei pentru dotarea Laboratorului de Analize medicale al spitalului cu un container modular pentru recoltarea probelor testelor RT-PCR;

10.000 lei dotarea cabinetului de ortopedie din policlinica spitalului cu o canapea pentru consultații;

“Nimic din ceea ce facem prin asociație nu ar fi posibil fără sprijinul sponsorilor. Meritul principal este al lor și le mulțumesc tuturor pentru disponibilitatea de a sprijini dezvoltarea serviciilor de sănătate din județul Sibiu. Pe această cale, le transmit tuturor Paști cu bucurie și realizări și sunt convins că vor rămâne alături de noi  în continuare”, a declarat Cornel Benchea, președintele Asociației Împreună pentru Sănătate.

Din suma menționată, 100.000 de lei au fost asigurați de către C&A România iar restul banilor au fost primiți de la Electro Con Sibiu, Sigemo, Trans Agape și Expertarom. 

Spitalul este o parte a comunității iar o comunitate puternică este dată și de calitatea serviciilor medicale. Modernizarea serviciilor de sănătate și crearea unui climat de performanță sunt obiectivele noastre și suntem norocoși să avem alături de noi Asociația Împreună pentru Sănătate” și numeroșii sponsori atrași de aceasta, care ne ajută și completează demersurile și investițiile pe care le facem cu sprijinul autorităților. Mulțumim tuturor”, a declarat Dr. Daniel Chelcea, managerul SCJU Sibiu.

Asociația <Împreună pentru Sănătate> a fost înființată în anul 2021 și are drept scop atragerea de fonduri bănești și bunuri materiale în vederea susținerii activității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru îmbunătățirea și facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populației.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus