Luni,
30.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

VIDEO-Hoț filmat în curte, în Lazaret. Sibianul păgubit face apel la populație, poate îl recunoaște cineva

VIDEO-Hoț filmat în curte, în Lazaret. Sibianul păgubit face apel la populație, poate îl recunoaște cineva

Un sibian s-a ales cu stricăciuni și materiale furate din casa pe care o construiește pe strada Șerpuită din cartierul Lazaret.

A.T. spune că un vecin a observat joi noaptea că cineva se află în casa aflată în construcție și a anunțat imediat poliția. Până să ajungă însă autoritățile, persoana căutată acum de poliție a reușit să provoace mai multe daune distribuitoarelor de căldură și să fure materiale, spune sibianul păgubit.

Poliția Sibiu confirmă faptul că a fost depusă o plângere în acest sens. „În cauză, la nivelul Poliției Mun. Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Sibianul a reușit să adune mai multe materiale video de pe camerele de luat vederi amplasate chiar în dreptul casei, iar acum speră ca cineva să îl recunoască pe hoț sau să fie găsit de poliție.

stricăciuni furt casă țiglaristricăciuni furt casă țiglari

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus