Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Câștigătorul premiului de 3,2 milioane de lei de la Loto și-a ridicat banii. E un bărbat de 55 de ani

Câștigătorul premiului de 3,2 milioane de lei de la Loto și-a ridicat banii. E un bărbat de 55 de ani

Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea suplimentară Joker din data de 23 aprilie și-a ridicat azi premiul în valoare de 3,232 milioane de lei, informează Loteria Română într-un comunicat de presă.

Bărbatul care a câștigat, în vârstă de 55 de ani, este din Sighetu Marmaţiei și declară ca a jucat constant de aproape 40 de ani la jocurile de loto.

El a câștigat premiulde categoria I la tragerea suplimentară Joker de sâmbătă, 23 aprilie, în valoare de 3.232.736 de lei.

„Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificaţie personală şi, după cum ne-a mărturisit, au fost alese într-o inspiraţie de moment. A avut întotdeauna încredere că va câştiga un premiu mare, chiar dacă, de-a lungul timpului, a câştigat doar premii mai mici la loz în plic şi la Pronosport. Ne-a asigurat că va continua să joace ca şi până acum şi speră să mai revină la sediul central al Loteriei Române, în calitate de câştigător al unui premiu mare”, se arată în comunicatul Loteriei Române.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus