Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
20°C

La Sibiu, Orban despre Iohannis: ”Sub masca de neamț, se ascunde un caracter atât de josnic”

La Sibiu, Orban despre Iohannis: ”Sub masca de neamț, se ascunde un caracter atât de josnic”

”Cea mai mare dezamăgire a mea în 32 de ani de liberalism”, l-a numit Ludovic Orban pe Klaus Iohannis. Pentru a cărui funcție a anunțat că va și candida, deoarece nu mai are încredere să sprijine pe nimeni.

Ludovic Orban a venit vineri la Sibiu în calitate de președinte al Forței Drepte, partid înființat la începutul acestui an de către liberalii care au . ”De 32 de ani de când m-am implicat în cadrul democrației pentru susținerea valorilor liberale, cea mai mare dezamăgire a mea, provocată de un om din politică, este cea provocată de Klaus Werner Iohannis. Nu mi-aș fi imaginat că sub masca de neamț, euro-atlantistă, se poate ascunde un caracter atât de josnic. O lipsă de onestitate și de empatie față de români și atâta cinism și lipsă de sensibilitate față de România rareori mi-a fost dat să văd. Nu vreau să spun alte lucruri, mă simt responsabil că am susținut un astfel de politician. Vreau să îndrept răul pe care, fără voința mea, l-am făcut acestei țări prin susținerea unui candidat la președinție care nu a făcut nimic”, a vorbit Ludovic Orban.

Orban a anunțat că va candida la președinția României, deoarece nu mai are încredere să susțină pe altcineva. ”Dacă mă uit pe scena politică românească, îmi dau seama că e o afirmaţie de bun simț exprimarea unei intenţii de a candida la Preşedinţia României. Iar după ce te-ai fript cu ciorbă, sufli şi în iaurt. Foarte greu aş mai putea să iau decizia să mai sprijin pe altcineva”, a adăugat Orban, cel care a pierdut președinția PNL în favoarea unui Florin Cîțu susținut de Iohannis.

Sursa foto: Guvernul României

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Neluțu von Kremșnitt

Acum 1 lună

Nimeni nu are dreptul sa se ieie de icoana noastra, a sibienilor! Cine vorbeste de rau pe dl. presedinte trebuie aruncat la puscarie fara proces, asa cum ne place noua sibienilor rezistenti!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Flo

Acum 1 lună

Cu cat se mai plateste ironia ieftină?
Raspunde

Xxx

Acum 1 lună

Cu astfel de declarație își arată el caracterul josnic!!!! Daca avea un caracter puternic făcea declarația asta cînd era premier!!! Acum nu demonstrează decit papagalism!!!
Raspunde

Herrrr

Acum 1 lună

Știa Orban cu cine are de a face, dar joacă rolul pocaitului. Toate deciziile antinationale ale lui Iohannis el le-a pus în aplicare. Eroul Sibiului, zeul ski-ului, oratorul monosilabic, inima plina de iubire, artizanul dezbinarii României, sasul cel rău: BRAVO ROMANILOR!!! BRAVO LIBERALILOR!!! #Rezistati!!
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Orban a platit deoarece l-a turnat pe vicleanul Iohannis cum s-a implicat in ''curatarea'' infractorilor PNL pentru a-i promova.
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Calicul Orban vorbeste de parca Helving nu l-a informat ca banda PSD are o divizie in SRI ce deconspira infractorilor aparatura montata de colegi ori procurorii DNA.
Raspunde

O mandolina

Acum 1 lună

Pana in 2024 e ceva timp chiar si pentru un dosar doua.
Raspunde

///

Acum 1 lună

Si cantau mandolinele Si-nfloreau mii de cantece Pentru seful tau prea iubit Dar te-a parasit... (Dedicatie pt. dl. Orban, zis si Șică Mandolină)
Raspunde

Me

Acum 1 lună

Si ce-l mai pupa in dos acum cativa ani.
Raspunde

Anonimul de Sibiu

Acum 1 lună

D-nul Orban ... comenteaza ... dupa ce a vebit la Sibiu sa-si ridice "drepturile " de Cetatean de onoare al Sibiului ,fara sa faca nimic pentru cetatenii acestui oras ! Ba mai mult cand era ministrul transporturilor a pretins spaga pentru a ajuta la finalizarea lucrarilor la centura orasuli ! Cu nuimic mai bun decat toti politicienii nostrii pusi doar pe capatuiala ! Jenant ... si jalnic !
Raspunde

Dlui Orban sa-i amintim duminica...

Acum 1 lună

Dar cand strigati din toti rarunchii: Ciineee eestee generalulll? Ciinee tacee si facee, cum era? Ipocrita e toata clasa asta politica! Vai de noi ca va avem la carma, prefacutilor si interesatilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus