Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO Grătar de 1 mai, în parcul Sub Arini. Făptașii au scăpat de amendă

FOTO Grătar de 1 mai, în parcul Sub Arini. Făptașii au scăpat de amendă

De 1 mai, câțiva sibieni s-au gândit să facă un grătar în parcul Sub Arini. Pentru că nu au fost văzuți de niciun echipaj de poliție, însă, au scăpat fără o amendă.

O femeie a observat fumul care venea din zona de grătar și a fotografiat scena. Sibianca a semnalat situația redacției Turnul Sfatului și spune că a încercat să sesizeze și Poliția Locală, însă nu i-a răspuns nimeni la telefon.

„Mai nou grătarul de 1 mai se face în parcul Sub Arini. Am încercat să sun la poliția locală, pentru că nu era niciun polițist comunitar în patrulare, dar nu mi-a răspuns nimeni. Pozele sunt făcute după pârâul din parc, înainte de a ajunge la acel mic pod ce se mai înfundă când sunt precipitații, unde este doar potecă, nu pista amenajată”, spune Teo C.

grătar parcul sub arini

La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, primăria a transmis faptul că cei care fac grătare în afara locurilor special amenajate riscă o amendă între 2.000 și 5.000 de lei. Cei din fotografie au scăpat, pentru că nu i-au observat autoritățile.

„Conform legislației în vigoare (Legea 54/2012- Legea picnicului) focul poate fi aprins doar în locurile special amenajate, cu supravegherea în permanenţă a acestuia. Amenda pentru încălcarea acestor prevederi este cuprinsă între 2.000-5.000 lei. Parcul Sub Arini  este inclus în traseele de patrulare ale Poliției Locale însă, cazul semnalat nu a fost constatat în acțiunile de patrulare din data de 1 mai”, a transmis Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.

Situațiile de acest gen pot fi semnalate și prin aplicația Sibiu City App.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan

Acum 2 luni

tovarasa turnatoare imediat cu pâra
Raspunde

No Name

Acum 2 luni

@Dan Ce voiai sa faca? Cand te duci sa atentionezi pe cineva ca face ceva gresit, esti facut in toate felurile ca nu e treaba noastra sa le spunem ce sa faca! Acum sari tu cu comentariul ca e "turnatoare". Din cauza acestei atitudini sunt atatea probleme in orasul asta: masini parcate in dreptul trecerilor de pietoni, avariate in usa magazinelor, gunoaie aruncate din masina, banci rupte, opriri si stationari in locuri interzise! Pentru ca nu mai exista nici macar rusinea ca faci ceva interzis! Da doamna, pentru mine nu sunteti turnatoare! Bravo! Politia e lipsa peste tot, ramanem cu "turnatorii", asta pana nu vor fi redusi la tacere si cei ramasi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan Barney

Acum 2 luni

Cu ce o deranja pe hipsterita asta faptul ca o familie de oameni normali facea gratar???? Cu ce e diferit parcul de Curmatura?

Raspunde

Nume si Prenume

Acum 2 luni

Cam asa e Parcul Sub Ciori, fiecare face vrea, deci nu e de mirare ca s-au gasit niste homizi sa o arda la gratare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus