Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
26°C

Două concerte caritabile pentru Victor, băiețelul sibian diagnosticat cu SMA, vor fi organizate săptămâna viitoare

Două concerte caritabile pentru Victor, băiețelul sibian diagnosticat cu SMA, vor fi organizate săptămâna viitoare

Inițiativele de sprijin pentru Victor, băiețelul din Sibiu diagnosticat cu SMA (amiotrofie musculară spinală), continuă. Zilele următoare, toți cei care vor să-l ajute pe Victor, pot participa la două concerte caritabile, unul organizat de Filarmonica de Stat Sibiu, iar celălalt de Suburbia11. 

Victor, un băiețel de 11 luni din Sibiu, a fost diagnosticat în urmă cu puțin timp cu SMA (amiotrofie musculară spinală), o boală genetică rară care atacă celulele nervoase responsabile de mișcările voluntare. Tratamentul pentru această afecțiune se numește Zolgensma și este unul dintre cele mai costisitoare din lume, 2.1 milioane de euro.

Săptămâna viitoare două concerte vor fi organizate la Sibiu cu scopul de a strânge bani pentru toate tratamentele de care are nevoie băiatul. Ansamblul de alamă al Filarmonicii Sibiu se alătură campaniei umanitare "Together for Victor” și organizează luni, 9 mai, de la ora 19, un concert caritabil în sala festivă a Bibliotecii Astra.

„Luni, 9 mai, de la ora 19.00, vă invităm la concert în sala festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Toate încasările vor fi donate pentru Victor. Donația recomandată este de 20 lei, dar orice sumă este binevenită”, scriu cei de la Filarmonica de Stat Sibiu în descrierea evenimentului postat pe pagina de facebook.

Concertul organizat de Surburbia11 va avea loc sâmbăta viitoare, 14 mai, la ora 20, la Club House, pe str. Bagdasar nr. 16A.  „Toți banii strânși vor merge către Victor, donația pe care o recomandăm e de 40 de lei, dar vă încurajăm să fiți generoși: vrem ca după seara asta să le putem face o mică bucurie părinților lui”, arată cei de la Suburbia11 în evenimentul postat pe facebook.

Toți cei care nu pot ajunge la concert, dar își doresc totuși să doneze pentru Victor, pot cumpăra online bilete aici.

Pe lângă participarea la aceste evenimente, cei care pot și doresc să ajute în acest caz o pot face folosind datele de mai jos:

Titular: ADELINA DINESCU

IBAN: RO80RZBR0000060021411897

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular: IOAN DINESCU

IBAN: RO82RZBR0000060017856132

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

https://www.paypal.me/togetherforvictor

Revolut

0746169534 Dinescu Adelina

0752364020 Dinescu Ioan Valentin

Citește și: La nici doi ani, Victor are nevoie de 2.1 milioane de euro pentru a trăi

Sursă foto: Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus