Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Acțiuni organizate de AFT cu ocazia zilei de 9 mai, Ziua Independenței de Stat a României

Acțiuni organizate de AFT cu ocazia zilei de 9 mai, Ziua Independenței de Stat a României

Structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu autorităţile publice locale şi Mitropolia Ardealului, vor organiza, luni, 9 mai, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, o serie de manifestări dedicate Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene.

Activitățile vor debuta la ora 09.50 cu un program artistic susţinut de Muzica Militară a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” şi vor continua, la ora 10.00, cu ceremonia militară în cadrul căreia se va oficia slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor neamului şi se vor depune coroane şi jerbe de flori. Ceremonia se va incheia cu defilarea gărzii de onoare.

Totodată, cu această ocazie, poate fi vizitată, în perioada 9 - 13 mai, expoziția foto-documentară dedicată Zilei Independenţei de Stat a României și Zilei Uniunii Europene, expusă în cadrul Cercului Militar Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Doar in Romania mafiota si corupta penalii sunt inscaunati in functii publice si intampinati cu onoruri militare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus