Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
25°C

O singură farmacie Non Stop în Mediaș

O singură farmacie Non Stop în Mediaș

În municipiul Mediaș se găsește o singură farmacie care are program 24 din 24 de ore. Este pe strada Cloșca la numărul 4 și doar aici medieșenii își pot cumpăra medicamente la orice oră din zi și din noapte.

Municipiul Mediaș are deschisă o singură farmacie cu program Non Stop. Este vorba despre Farmacia Pharm S.R.L. Unitatea farmaceutică se află pe strada Cloșca, la numărul 4.

Dacă se dorește obținerea de informații înainte de a ajunge la această farmacie, atunci se poate suna la numărul de telefon 0269 843 203.

Farmacii non stop în Mediaș și Sibiu

Chiar dacă Mediașul are o singură farmacie non-stop, altfel stau lucrurile la Sibiu, unde sunt 3 astfel de unități farmaceutice

Aceste farmacii sunt:

Farmacia San Marco are un program de 24 de ore din 24 și se află situată pe Str. Nicolae Iorga din Sibiu, chiar lângă Complexul Cedonia. Dacă este nevoie de informații înainte de a ajunge la farmacie, acestea se pot obține la numărul de telefon 0269.232.187.

Cea de-a doua este Farmacia Polisano Pharma situată pe Bd. Mihai Viteazu, la Nr. 11. Pentru informații care țin de această farmacie se poate suna la numărul de telefon 0269.421.418.

A treia este Eco Farmacia situată pe Str. Constituției 23, la parterul blocului nr. 20. Informații pot fi obținute la numărul de telefon 0269.233.683.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus