Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sesiune de comunicări științifice la Mediaș

Sesiune de comunicări științifice la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Colegiul Tehnic „Mediensis“ - Catedra de Istorie și Științe Socio – Umane, organizează sâmbătă, 7 mai 2022, o sesiune națională de comunicări științifice.

Aflată la cea de-a 23-a ediție, manifestarea se va desfășura la Colegiul Tehnic „Mediensis“, începând cu ora 9:00. Lucrările din cadrul sesiunii sunt structurate pe patru secțiuni: „Istorie veche și medie; Arheologie“, „Istorie modernă și contemporană; Științe politice“, „Istoria culturii și civilizație“, „Geografie și științele mediului“.

Comunicările vor fi susținute de către reputați specialiști din domeniile istorie, geografie și alte științe umaniste, din țară și din Republica Moldova.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus